Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Calvin Klein brillen

Calvin Klein brillen

Een Calvin Klein bril staat voor elegantie en moderne verfijning. De subtiele details en verfijnde kleuren zorgen voor een tijdloze uitstraling. De collectie bestaat uit kleurrijke en jeugdige designs. Calvin Klein is dé bril voor mode- en merkbewuste mensen. Voor de actieve en zelfverzekerde man en vrouw.

Hoogwaardige materialen

Hoogwaardige materialen

De monturen van Calvin Klein zijn geraffineerd en zijn gemaakt van luxe en hoogwaardige materialen. CK is de prijsbewuste lijn van Calvin Klein.

Over Calvin Richard Klein

Calvin Richard Klein is een wereldberoemde Amerikaanse modeontwerper. Klein studeerde in 1964 af aan de Fashion Institute of Technology van New York. Daarna begon hij zijn eigen bedrijf.

 

Nieuwsgierig naar onze collectie Calvin Klein brillen?

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App