Calvin Klein brillen

Een Calvin Klein bril staat voor elegantie en moderne verfijning. De subtiele details en verfijnde kleuren zorgen voor een tijdloze uitstraling. De collectie bestaat uit kleurrijke en jeugdige designs. Calvin Klein is dé bril voor mode- en merkbewuste mensen. Voor de actieve en zelfverzekerde man en vrouw.

Hoogwaardige materialen

De monturen van Calvin Klein zijn geraffineerd en zijn gemaakt van luxe en hoogwaardige materialen. CK is de prijsbewuste lijn van Calvin Klein.

Over Calvin Richard Klein

Calvin Richard Klein is een wereldberoemde Amerikaanse modeontwerper. Klein studeerde in 1964 af aan de Fashion Institute of Technology van New York. Daarna begon hij zijn eigen bedrijf.

Nieuwsgierig naar onze collectie Calvin Klein brillen?