Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

24 Maart 2023

Optiek Verkerk deelt kennis

Onze collega Jennifer Meerding stond op maandag 13 maart als spreker op het Optometristen Vereniging Nederland (OVN) congres waarbij ze iets vertelde over contactlens compliance. Ook al onze andere optometristen waren van de partij om weer helemaal up to date te zijn van de laatste ontwikkelingen. 

Het OVN congres wordt iedere twee jaar georganiseerd en bevat een uitgebreid programma met zowel lezingen als workshops op het gebied van optometrie. Daarnaast worden er recent gepubliceerde onderzoeken verder toegelicht en komen er diverse behandelmogelijkheden aan bod op het gebied van o.a. staaroperaties en droge ogen. 

Tijdens dit congres gaf onze collega Jennifer Meerding een lezing over het motiveren van contactlensdragers om veilig, comfortabel, probleemloos en hygiënisch contactlenzen te dragen. Denk bijvoorbeeld aan wat de consequenties zijn van het niet tijdig vervangen van de lenzen en op welke manier er voor een verandering gezorgd kan worden. 

Kortom een mooie kans om inzichten te delen en tot nieuwe inzichten te komen. 

 

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App