4.5
Onze winkels zijn geopend

Corona maatregelen

Onze winkels zijn geopend

We hanteren onze reguliere openingstijden met uitzondering van de koopavond.

Er zijn geen beperkingen in het aanmeten van contactlenzen of brillen, je bent hiervoor van harte welkom.

Wij dragen mondkapjes in de winkel en stellen het op prijs wanneer je dit ook doet. Wanneer je binnenkomt is er een mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Daarnaast hebben we in onze meetruimtes aanpassingen aangebracht om afstand te kunnen bewaren en werken we met schermen op de advies tafels tussen jou en onze medewerkers.

per 10-02-2021

Huidige stand van zaken

per 10-02-2021

Huidige stand van zaken

Onze winkels mogen open blijven, we hanteren de volgende openingstijden.
Dinsdag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00, en zaterdag van 9:00 tot 17:00.

Koopavond komt tijdelijk te vervallen.

Wanneer u liever niet naar de winkel komt kunt u ons  bereiken tijdens openingstijden op de onderstaande manier.

Amersfoort 033-4721719 en Nijkerk op 033-2453812

U kunt ook online bij ons bestellingen plaatsen via het contactformulier op de website of mail ons naar:
amersfoort@optiekverkerk.nl
nijkerk@optiekverkerk.nl

Contactlensvloeistof kunt u ook via onze webshop bestellen.

Uw bestelling wordt indien gewenst thuisbezorgd.

Ga naar de webshop