4.7
Onze winkels zijn geopend en vanaf 29/30 april incl. de koopavond

Corona maatregelen

Onze winkels zijn geopend

We hanteren onze reguliere openingstijden.

Er zijn geen beperkingen in het aanmeten van contactlenzen of brillen, je bent hiervoor van harte welkom. Indien je iemand mee wil nemen bij het uitzoeken van een bril is dit mogelijk.

Wij dragen mondkapjes in de winkel en stellen het op prijs wanneer je dit ook doet. Wanneer je binnenkomt is er een mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Daarnaast hebben we in onze meetruimtes aanpassingen aangebracht om afstand te kunnen bewaren en werken we met schermen op de advies tafels tussen jou en onze medewerkers.

per 17-06-2021

Huidige stand van zaken

per 17-06-2021

Huidige stand van zaken

Onze openingstijden zijn als volgt;

Dinsdag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00, en zaterdag van 9:00 tot 17:00.

Vanaf 29 en 30 april 2021 starten wij weer met onze koopavonden.

In Amersfoort is de koopavond donderdag van 19:00-21:00.

In Nijkerk is de koopavond vrijdag van 19:00-21:00.

Wanneer u liever niet naar de winkel komt kunt u ons  bereiken tijdens openingstijden op de onderstaande manier.

Amersfoort 033-4721719 en Nijkerk op 033-2453812

U kunt ook online bij ons bestellingen plaatsen via het contactformulier op de website of mail ons naar:
amersfoort@optiekverkerk.nl
nijkerk@optiekverkerk.nl

Contactlensvloeistof kunt u ook via onze webshop bestellen.

Ga naar de webshop