4.5

Corona maatregelen

Onze winkels zijn geopend

We hanteren onze reguliere openings tijden met uitzondering van de koopavond.

Wij dragen mondkapjes in de winkel en stellen het op prijs wanneer u dit ook doet. Wanneer u binnenkomt is er een mogelijheid om uw handen te disinfecteren. Daarnaast hebben we in onze meetruimtes aanpassingen aangebracht om afstand te kunnen bewaren en werken we met schermen tussen u en onze medewerkers.

per 14-10-2020

Huidige stand van zaken

per 14-10-2020

Huidige stand van zaken

Dinsdag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00, en zaterdag van 9:00 tot 17:00.

Koopavond komt tijdelijk te vervallen.

Wanneer u liever niet naar de winkel komt kunt u ons  bereiken tijdens openingstijden op de onderstaande manier.

Amersfoort 033-4721719 en Nijkerk op 033-2453812

U kunt ook online bij ons bestellingen plaatsen via het contactformulier op de website of mail ons naar:
amersfoort@optiekverkerk.nl
nijkerk@optiekverkerk.nl

Uw bestelling wordt indien gewenst thuisbezorgd.