4.7
Onze winkels zijn geopend incl. de koopavond tot 20:00

Corona maatregelen

Aangezien Optiek Verkerk onder de essentiƫle winkels valt, blijven wij geopend.

We hanteren onze reguliere openingstijden m.u.v. de koopavond welke tijdelijk tot 20:00 uur is.

Er zijn geen beperkingen in het aanmeten van contactlenzen of brillen, je bent hiervoor van harte welkom. Indien je iemand mee wil nemen bij het uitzoeken van een bril is dit mogelijk.

Wanneer je binnenkomt is er een mogelijkheid om je handen te desinfecteren. Daarnaast hebben we in onze meetruimtes aanpassingen aangebracht om afstand te kunnen bewaren en werken we met schermen op de advies tafels tussen jou en onze medewerkers.

per 01-12-2021

Huidige stand van zaken

Onze openingstijden zijn als volgt;

Dinsdag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00, en zaterdag van 9:00 tot 17:00.

In Amersfoort is de koopavond donderdag van 19:00-20:00.

In Nijkerk is de koopavond vrijdag van 19:00-20:00.

Wanneer u liever niet naar de winkel komt kunt u ons  bereiken tijdens openingstijden op de onderstaande manier.

Amersfoort 033-4721719 en Nijkerk op 033-2453812

U kunt ook online bij ons bestellingen plaatsen via het contactformulier op de website of mail ons naar:
amersfoort@optiekverkerk.nl
nijkerk@optiekverkerk.nl

Contactlensvloeistof kunt u ook via onze webshop bestellen.

Ga naar de webshop