Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Verkerk Harde Lenzen

Verkerk Harde Lenzen

Sommige sterktes zijn het best te corrigeren met Verkerk Harde Lenzen. Want een harde lens meten we op een honderdste millimeter nauwkeurig, een zachte lens op een tiende millimeter secuur. Optiek Verkerk heeft zich verregaand gespecialiseerd in het aanmeten van harde lenzen. Maatwerk dus. En dat zie je!

Wat zijn harde lenzen?

Wat zijn harde lenzen?

Een harde lens wordt ook wel een vormvaste lens genoemd. Een harde lens drijft op het traanvocht. Het duurt langer voordat je gewend bent aan harde lenzen. Harde lenzen gaan langer mee dan zachte lenzen.

Harde lenzen aanmeten

Een harde contactlens aanmeten vraagt om heel veel precisie. De harde contactlens moet perfect passen. Want omdat de lens vormvast is, is er minder tolerantie qua vorm. We maken een foto van het hoornvlies. Daarmee brengen we de kromming van het oog in kaart. Door de stabiele vorm strijkt de harde contactlens alle oneffenheden als het ware glad. Daarom is een harde lens de beste oplossing om zo scherp mogelijk te zien. Zeker als de oogbalhuid onregelmatig is. 

Vrijwel onbeperkte mogelijkheden

Bij Optiek Verkerk ben je op het best mogelijke adres. De aanpasmogelijkheden van harde lenzen zijn bij ons zo goed als onbeperkt. We zijn pionier in harde lenzen en hebben veel ervaring met het aanpassen ervan. Onze contactlensspecialisten houden hun kennis continu bij. Ze volgen regelmatig trainingen en cursussen. En bezoeken steevast het grootste contactlenscongres. Zo blijven ze vooroplopen in aanpastechnieken en nieuwe correctiemogelijkheden.

 

Kies ook voor Verkerk Harde Lenzen

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App