De kwaliteitsopticien in Nijkerk en Amersfoort

De wereld is mooier met een Verkerk-bril

Je ogen zijn een kostbaar bezit. Ze verdienen daarom het allerbeste. Welkom bij Optiek Verkerk in Nijkerk en Amersfoort. Wij gaan verder waar andere opticiens stoppen. Onze vakmensen vinden het geweldig om je ogen zorgvuldig te controleren. En je te adviseren over de beste oplossing voor jouw ogen. Wat ons onderscheidt? Maatwerk, in brillen en contactlenzen. Scherper kun je niet zien.

onze innovaties

Omdat we zien dat het vaak zoveel beter kan

Verkerk multifocaal

SCHERP ZIEN OP ALLE AFSTANDEN

Lijkt het weleens of de letters van een boek of krant steeds waziger worden? En het display van de mobiele telefoon of de iPad minder scherp? Dan komt misschien een leesbril in zicht. Maar wat nu als je al een bril draagt, voor veraf? Dan Verkerk Multifocaal dé oplossing. Met deze multifocale glazen zie je op alle afstanden weer comfortabel scherp. We maken de glazen op maat voor je ogen.

Verkerk smart

voor jonge beeldschermgebruikers

Zelfs wanneer mensen zich ontspannen tijdens het kijken op een beeldscherm of display moeten de ogen zich toch steeds inspannen. Verkerk Smart zorgt voor vermindering van de oogvermoeidheid, zelfs bij langdurig gebruik van een smartphone en biedt verbetering bij het lezen van kleine tekens digitaal of vanaf papier.

Verkerk nachtlenzen®

als je overdag geen lenzen wilt dragen

Draag je een bril of contactlenzen, maar droom je er wel eens van zonder bril of lenzen (of lasergedoe) toch scherp te zien? Dan zijn nachtlenzen van Optiek Verkerk misschien de ideale oplossing. Je draagt ze als je slaapt. En overdag kun je scherp zien zonder bril of lenzen.

Zo is verkerk

Warm

We nemen alle tijd
voor je en gaan