De bril voor jonge beeldschermgebruikers

Verkerk Smart brillenglazen

Vrijwel iedereen gebruikt ze; digitale apparaten. Laptops, tablets, computers en mobiele telefoons. Dat is inspannend voor je ogen. Zelfs als je je ontspant tijdens het kijken op een beeldscherm. Verkerk Smart brillenglazen verminderen de oogvermoeidheid, zelfs bij langdurig gebruik van een smartphone. En ze verbeteren het lezen van kleine tekens, digitaal of vanaf papier.

Oplossing voor nieuwe kijkafstanden

Uit onderzoek blijkt dat door het gebruik van al die digitale apparaten nieuwe kijkafstanden zijn ontstaan. 95% van de mensen gebruikt de smartphone tussen 23 en 43 cm. Daarmee moet rekening worden gehouden bij het ontwerpen van de brillenglazen. Bovendien is er een groot verschil tussen lezen vanaf papier en lezen op een digitaal apparaat. De gevolgen: verschillende lichaamshoudingen en extra belasting van de ogen.

Dé brillenglazen voor een digitaal verbonden leven

Verkerk Smart brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor een digitaal verbonden leven. Ze zorgen ervoor dat je ogen zich ontspannen bij het gebruik van digitale apparaten. En ze beschermen je zicht voor de toekomst. Verkerk Smart zorgt voor de perfecte combinatie van scherp zien in de verte en feilloos overschakelen naar dichtbij. Of omgekeerd. Het focussen tussen verschillende kijkafstanden gaat veel vlotter en is dus ook meer ontspannen. Langere autoritten, les in collegezaal, uren werken aan een project op de pc of toch dat mooie boek uitlezen? Het wordt een feestje voor je ogen.

De Verkerk Smart-range bestaat uit verschillende ontwerpen. Hierdoor biedt Optiek Verkerk oplossingen op maat, speciaal voor jouw kijkbehoeften.

Kies ook voor het comfort van Verkerk Smart

Welkom in Nijkerk of Amersfoort