Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Verkerk Zachte Lenzen

Verkerk Zachte Lenzen

Zachte lenzen op maat bieden comfort en het best mogelijke zicht. Optiek Verkerk is specialist in lenzen op maat. De voordelen: een zuiverder beeld en vrijwel onbeperkte mogelijkheden in het aanmeten van de lenzen. Denk aan verschillende krommingen en diameters.

Wat zijn zachte lenzen?

Wat zijn zachte lenzen?

Zachte lenzen zijn gemaakt van een kunststof die veel water opnemen. Zachte lenzen vormen zich naar je oog en drijven op oogvocht. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor zachte lenzen, maar in sommige gevallen zijn harde lenzen een betere oplossing. Bijvoorbeeld bij bepaalde sterktes. Zachte lenzen moet je tijdig vervangen, anders bestaat de kans op oogirritatie en oogontstekingen.

Van daglens tot halfjaarlens

Hoe vaak wil je je lenzen vervangen? Kies uit dag-, maand-, driemaandelijkse en halfjaarlenzen. Elke lens heeft zijn specifieke toepassing en voor- en nadelen. Zo blinkt daglenzen en maandlenzen uit in gemak en hygiëne. Het nadeel is dat het productieproces daarvan is gestandaardiseerd. Lenzen die langer meegaan kunnen we optimaal aanpassen aan je oog: maatwerk dus.

Maatwerk bij Optiek Verkerk

Bij Optiek Verkerk zijn we sterk in maatwerk lenzen. Daarmee zijn we best wel uniek in de markt. Maatwerk-contactlenzen zijn bij ons al jaren de standaard. We voeren eerst een uitvoerige en nauwkeurige oogtest uit. We werken bijvoorbeeld met een topograaf, waarmee we een foto maken van het hoornvlies. Op basis van de oogtest ontwerpen we jouw lens op maat. In tegenstelling tot standaard lenzen worden maatwerk lenzen geslepen. Dit zorgt voor een optisch zuiverder beeld en biedt bijna onbeperkte aanmeet-mogelijkheden.

 

Kies ook voor Verkerk Zachte Lenzen

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App