Optiek Verkerk Oog Analyse

Verkerk Oog Analyse

Deskundig en vrijblijvende oogmeting

Twijfelt u wel eens aan de scherpte van uw ogen, bijvoorbeeld bij het lezen of tv-kijken, in de auto of achter het beeldscherm? Kom dan naar Optiek Verkerk voor een geheel vrijblijvende oogmeting. Dat verplicht tot niets, maar kan wel eventuele twijfels wegnemen of juist aanleiding zijn om voortaan met een goede bril (of een paar contactlenzen) prettiger te zien.

verkerk oogmeting

Nauwkeurige vakkundige oogmeting bij Verkerk

• Scherp zien op alle afstanden
  • Oogdruk meting
  • Helderheid van de ooglens
  • Optimaal kijkcomfort

verkerk oogmeting

Nauwkeurige vakkundige oogmeting bij Verkerk

Niet alleen vorm, kleur en model van de bril zijn belangrijk, je moet er ook goed en plezierig mee kunnen zien. Daarom worden de ogen uiterst nauwkeurig gemeten. Dat gebeurt bij Optiek Verkerk door vakmensen.

Optimaal zien is belangrijk. De scherpte van de ogen kan in de loop der tijd veranderen, zonder dat je er bewust van bent. Je gebruikt je ogen dagelijks intensief op verschillende kijkafstanden. Graag nodigen we je uit om je ogen eens vakkundig op te laten meten, dat kost niets en is geheel vrijblijvend, maar geeft wel een gerust gevoel en zekerheid dat er optimale aandacht wordt geschonken aan de gezondheid van je ogen.
Onderdeel van deze meting is een oogdruk meting en indien nodig bekijken we de helderheid van de ooglens met betrekking tot staar.

Fixatie Disperatie

Ruim 80% van alle informatie bereikt ons via de ogen. Het lezen is een aangeleerde functie daarvan. Om goed te kunnen lezen is het binoculair zicht, het zien met twee ogen, van groot belang. Op jonge leeftijd zijn de ogen nog volop in ontwikkeling. Rond het 6de levensjaar leren de ogen goed binoculair te zien. Dit proces duurt ongeveer tot het 9de levensjaar, dan is het volledig geoptimaliseerd. Als de ogen dan nog niet optimaal samenwerken, kan dat invloed hebben op de (leer)prestaties. Het is dus belangrijk bij leer- of leesproblemen ook de ogen te laten controleren.

Lees verder over Fixatie disperatie