Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Opticien in Amersfoort

Opticien in Amersfoort

Heb je problemen met scherp en goed zien, dichtbij of veraf? Welkom in onze optiek in aan de Kamp 78 in Amersfoort. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Wat je van ons kunt verwachten: de meest nauwkeurige oogmeting, het beste advies over brilglazen en contactlenzen. En: maatwerk. Scherper en comfortabeler kun je niet zien.

Maatwerk voor je ogen

Maatwerk voor je ogen

Bij ons ben je verzekerd van het scherpst mogelijke zicht en een optimaal kijkcomfort. Dat heeft alles te maken met onze zorgvuldige werkwijze. Wij maken de brilglazen of lenzen op maat voor je ogen. We adviseren je natuurlijk over de beste oplossing voor jouw ogen. Zoals we je ook graag helpen bij het uitzoeken van een mooi montuur.

Een innovatieve opticien

We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan Verkerk Multifocaal, Verkerk Smart en Verkerk Computer Plus® . Onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet. Ze volgen regelmatig een training en worden bijgepraat op beurzen en congressen. We lopen dus altijd voorop in de ontwikkelingen en blijven innoveren.

De meest zorgvuldige en uitgebreide oogtest

Hoe meer we weten over je ogen, hoe beter we je kunnen adviseren. Daarom onderga je in onze optiek de meest uitgebreide oogtest. Zo maken we ook een foto van je hoornvlies. En kies je voor een bril, dan meten we ook de afstand van elk oog tot het brilglas. Op basis van al deze gegevens ontwerpen we jouw bril of contactlens. Onze oogtest is gratis en volledig vrijblijvend.

Meer over oogtest

Ontdek ons unieke selectie brilmonturen

In onze optiek vind je een unieke selectie brilmonturen, van merken zoals Theo, Lindberg, Andy Wolf, en Calvin Klein. We selecteren deze onderscheidende monturen zorgvuldig voor je.

Meer over monturen

Al 50 jaar specialist in scherp en comfortabel zien

Optiek Verkerk is al vijftig jaar specialist in scherp en comfortabel zien. Mensen uit Nijkerk en wijde omtrek bezoeken onze sfeervol ingerichte optiek. We nemen de tijd en luisteren goed naar je. En we adviseren je over de mogelijkheden. En zoals gezegd: daarin gaan we vérder. Kom dus gerust langs.

 

Welkom in onze optiek in Amersfoort

In Amersfoort gevestigd op de Kamp, aan de rand van het centrum, vlakbij de Stier. Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar, ook met de auto. Je kunt parkeren op de van Randwijcklaan, in de Flint garage óf in onze – voor klanten – gratis toegankelijke parkeergarage achter de zaak.

Kamp 78, Amersfoort
(80 meter van De Stier)
033 472 1719
amersfoort@optiekverkerk.nl

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App