Andy Wolf brillen

De brilmonturen van Andy Wolf vallen in de smaak bij de meest kritische modeliefhebber. De monturen zijn apart en opvallend. Elk montuur wordt volledig in eigen huis ontworpen en handgemaakt en geproduceerd in Oostenrijk. Een Andy Wolf bril staat garant voor comfort, functionaliteit en een gedurfde uitstraling. Anders dan anders dus. Durf jij?

Topontwerpen uit Oostenrijk

Andy Wolf is het bedrijf van twee Oostenrijkers: Andy en Wolfgang. De eerste collectie kwam in 2006 op de markt. Sindsdien verwierf Andy Wolf een belangrijke plek in de brilmode. De brillen worden ontworpen door ontwerpster Kristina Plattner.

Handgemaakt in eigen fabriek

Elk brilmontuur wordt met de hand vervaardigd in de eigen fabriek in Hartburg. Oostenrijks handwerk dus, op basis van het duurzame en stevige materiaal acetaat. Met Andy Wolf haal je dus een uniek stuk handwerk in huis dat lang meegaat. Alleen het beste is goed genoeg!

Wil je weten hoe een Andy Wolf-bril wordt gemaakt? Bekijk het filmpje

Nieuwsgierig naar onze collectie Andy Wolf-brillen?