Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Anne et Valentin monturen

Anne et Valentin brillen

Vlot, vrolijk en fantasievol. Dat typeert de brillen van het Franse merk Anne et Valentin. De monturen zijn kleurrijk en gewaagd en hebben opvallende kleurstellingen. Zo heeft de binnenzijde bijna altijd een andere kleur dan de buitenzijde. Dit idee krijgt nu veel navolging in de brillenmode.

Bij Anne Et Valentin staat de persoon die de bril draagt centraal. Een montuur moet iets toevoegen aan de persoonlijkheid en is dus ideaal voor wie zijn eigen stijl en karakter wil benadrukken of vergroten. Benieuwd naar onze collectie? Kom langs in een van onze winkels in Amersfoort of Nijkerk.

Handgemaakt in Frankrijk

Handgemaakt in Frankrijk

Een bril van Anne et Valentin is een subtiele mengvorm van geometrie, kleur en materiaal. Het is een bril die onthult en flatteert. En die de handtekening wordt van je gezicht.

Voor iedereen is er wel een geschikt montuur. Voor de slimmerik, de ernstige denker en de vrije en ongecompliceerde geest. Anne et Valentin maakt zowel kunststofbrillen als metalen brillen.

De brillen worden niet alleen ontworpen in Frankrijk, maar ook gemaakt. En dat gebeurt met de hand, al meer dan 20 jaar. Kwaliteit verzekerd dus.

Maak kennis met onze collectie

Van minimalistisch tot zeer opvallend, Anne et Valentin heeft het allemaal! De collectie 2021 kenmerkt zich door het materiaalgebruik van kunststof en titanium, speels design en een veelzijdigheid aan kleuren.

Als speciaal geselecteerde Anne et Valentin winkel hebben wij de grootste collectie Anne et Valentin brillen van regio Amersfoort en Utrecht.

Nieuwsgierig naar de collectie Anne et Valentin-monturen?

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App