Anne et Valentin monturen

Vlot, vrolijk en fantasievol. Dat typeert de monturen van het Franse merk Anne et Valentin. De monturen zijn kleurrijk en gewaagd en hebben opvallende kleurstellingen. Zo heeft de binnenzijde bijna altijd een andere kleur dan de buitenzijde. Dit idee krijgt nu veel navolging in de brillenmode.

Handgemaakt in Frankrijk

Een bril van Anne et Valentin is een subtiele mengvorm van geometrie, kleur en materiaal. Het is een bril die onthult en flatteert. En die de handtekening wordt van je gezicht. Voor iedereen is er wel een geschikt montuur. Voor de slimmerik, de ernstige denker en de vrije en ongecompliceerde geest. Anne et Valentin maakt zowel kunststofbrillen als aluminiumbrillen.

Handgemaakt in Frankrijk

De brillen worden niet alleen ontworpen in Frankrijk, maar ook gemaakt. En dat gebeurt met de hand. Kwaliteit verzekerd dus.

Nieuwsgierig naar de collectie Anne et Valentin-monturen?