Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

Anne et Valentin monturen

Anne et Valentin monturen

Vlot, vrolijk en fantasievol. Dat typeert de monturen van het Franse merk Anne et Valentin. De monturen zijn kleurrijk en gewaagd en hebben opvallende kleurstellingen. Zo heeft de binnenzijde bijna altijd een andere kleur dan de buitenzijde. Dit idee krijgt nu veel navolging in de brillenmode.

Handgemaakt in Frankrijk

Handgemaakt in Frankrijk

Een bril van Anne et Valentin is een subtiele mengvorm van geometrie, kleur en materiaal. Het is een bril die onthult en flatteert. En die de handtekening wordt van je gezicht. Voor iedereen is er wel een geschikt montuur. Voor de slimmerik, de ernstige denker en de vrije en ongecompliceerde geest. Anne et Valentin maakt zowel kunststofbrillen als metalen brillen.

Handgemaakt in Frankrijk

De brillen worden niet alleen ontworpen in Frankrijk, maar ook gemaakt. En dat gebeurt met de hand. Kwaliteit verzekerd dus.

 

Nieuwsgierig naar de collectie Anne et Valentin-monturen?

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort