Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

Goed zien! Met de brillenglazen van Optiek Verkerk

Verkerk`s brillenglazen

DE PERFECTE BRIL BEGINT MET HET PERFECTE GLAS

Glazen laten we fabriceren bij de modernste fabrikant in Nederland. Made in Holland dus; topkwaliteit verzekerd. De glazen worden op maat gemaakt, in een perfecte balans tussen de kenmerken van het gezicht, het montuur en de gemeten sterkte van de ogen. Dit zorgt voor maximaal kijkcomfort.

Brillenglas

ComputergebruikBeeldschermgebruikBuitenactiviteitenDichtbij en veraf

Brillenglas

Computergebruik 

verkerk computer plus

het ideale glas voor computergebruik

 • Ideaal bij computergebruik
 • Speciaal bedoeld om het oog minder te vermoeien
 • Handig als uitgebreide leesbril

verkerk computer plus

het ideale glas voor computergebruik

Als u multifocale glazen draagt bestaat de kans dat u bij het werken aan een beeldscherm uw hoofd naar achteren moet buigen om door de leeszones van de glazen goed op de monitor te kunnen zien.


Speciaal voor deze toepassing is het nieuwe glastype Verkerk Computer Plus® ontwikkeld. Hiervan ligt de focus op de specifieke tussenafstanden voor beeldschermwerk. Zo hoeft u geen compenserende hoofdbewegingen te maken en kunt u veel ontspannender werken.

Plezierig scherp zien op afstanden van zo’n veertig centimeter tot een meter of zelfs verder. Dankzij Verkerk Computer Plus.

Verkerk Computer Plus® is tot stand gekomen op basis van een grondig onderzoek naar de lichaamshouding van beeldschermwerkers. Het glas kan zo exact worden afgestemd op individuele werkomstandigheden. Het biedt daardoor comfortabel zicht op de gehele werkruimte, van bovenzijde scherm (en zelfs nog verder) tot en met het toetsenbord, zodat vermoeidheid van de ogen en andere fysieke ongemakken worden  voorkomen.
Verkerk Computer Plus® is het ideale glastype voor beeldschermgebruik. Zowel in een werkomgeving als privé. Want ook thuis biedt dit glas veel kijkcomfort. Achter de pc natuurlijk, maar ook in de hobbysfeer. Zoals bij het lezen, borduren, kaartspelen, musiceren of in andere situaties waarin u juist in het gebied van zo’n veertig centimeter tot een meter (en zelfs verder) alles plezierig scherp wilt zien.

Verkerk Smart

Voor jonge beeldschermgebruikers

 • Speciaal ontworpen voor een digitale levensstijl
 • Perfecte combinatie van scherp zien in de verte en feilloos overschakelijk naar dichtbij
 • Ideaal bij het studeren

Verkerk Smart

Voor jonge beeldschermgebruikers

Digitale apparaten worden overal gebruikt. Laptops, tablets, computers en mobiele telefoons zijn een onmiskenbaar onderdeel van het leven geworden. Voor het opzoeken van informatie, sociale contacten, bij het leren, werken en ontspannen.

Zelfs wanneer mensen zich ontspannen tijdens het kijken op een beeldscherm, moeten de ogen zich toch steeds inspannen!

Uit onderzoek blijkt dat er nieuwe kijkafstanden zijn ontstaan. Ook is er een groot verschil tussen lezen op papier en het lezen op een digitaal apparaat. Dit resulteert in verschillende lichaamshoudingen en een extra belasting van de ogen bij gebruik van een tablet of smartphone, met allerlei klachten tot gevolg.

Vijfennegentig procent van de mensen gebruikt hun smartphone tussen 23 en 43 cm. Dit betekent een kijkafstand waarmee rekening gehouden moet worden in het ontwerp van brillenglazen. Verkerk Smart zorgt voor vermindering van oogvermoeidheid, zelfs bij langdurig gebruik van een smartphone en biedt verbetering bij het lezen van kleine tekens digitaal of vanaf papier.

Verkerk outdoor

Slimme bril voor alle buitenactiviteiten

 • Speciaal voor alle buitenactiviteiten
 • Compleet met meekleurende outdoorglazen
 • Uitschuifbare brilpootjes met magneetsluiting voor stevig draagcomfort

Verkerk outdoor

Slimme bril voor alle buitenactiviteiten

Dat is Verkerk Outdoor, de slimme bril speciaal voor alle buitenactiviteiten waarbij het dragen van uw gewone bril minder praktisch is.

In één woord: IDEAAL!

Compleet met meekleurende Outdoor-glazen in uw eigen
sterkte, in enkelvoudige uitvoering of multifocaal (van Varilux). Gemaakt volgens een uniek concept voor buitengebruik. Dus heerlijk zacht voor uw ogen, omdat ze zich aanpassen aan de lichtomstandigheden.
Door z’n eigentijdse Lacoste-kleurcombinaties heeft Verkerk Outdoor een opvallend modieuze uitstraling. En dankzij de soepele, uitschuifbare brilpootjes van lichtmetaal met kunststof, voorzien van magneetsluitingen, zit Verkerk Outdoor altijd stevig en plezierig op uw hoofd. Hij zakt niet, valt niet en waait niet af, dus is superhandig bij het klussen en sporten. 

Van tuinieren tot hardlopen en van tennissen tot fietsen of schaatsen: door deze slimme bril naast uw gewone bril geniet u extra van alles wat u buitenshuis doet. En natuurlijk draagt u ’m net zo graag bij fitness of zaalsport,  want ook daar bewijst Verkerk Outdoor z’n praktische kwaliteiten. Voor een aantrekkelijke prijs, die u vast buitengewoon zal aanspreken!

Verkerk multifocaal

Scherp zien op alle afstanden

 • Comfortabel zicht veraf en dichtbij
 • Geniet van zicht met moeiteloze overgangen
 • 100% tevredenheidsgarantie

Verkerk multifocaal

Scherp zien op alle afstanden

Lijkt het wel eens of de letters van een boek of krant steeds waziger worden? En het display van de mobiele telefoon of iPad minder scherp? Dan komt misschien een leesbril in zicht. Maar wat nu als u al een bril draagt, voor veraf? Dan is een bril met multifocale-glazen van Optiek Verkerk dé oplossing, want daarmee ziet u op alle afstanden weer comfortabel scherp.

Waarom Verkerk Multifocaal? Omdat deze multifocale glazen zich onderscheiden van standaardglazen, door de brede kijkzones met zo geleidelijk mogelijke overgangen, het ruime zicht, de snelle gewenning en de unieke, 100% tevredenheidsgarantie.

Bovendien is bij Optiek Verkerk het aanmeten van Verkerk Multifocaal tot in de perfectie verheven, onder meer door vakkundig oogonderzoek en het gebruik van de Visioffice. Dankzij dit ingenieuze systeem wordt de gemeten sterkte van uw ogen namelijk binnen enkele ogenblikken optimaal afgestemd op het montuur, waardoor u met de nieuwste Verkerk-glazen op elk moment van de dag geniet van subliem kijkcomfort.

Meer weten en zien? Stap dan binnen bij Optiek Verkerk. En ook als u niet plezierig kijkt met een elders gekochte multifocale bril, bent u van harte welkom voor een objectief en vrijblijvend advies.