Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Lindberg monturen

Lindberg brillen

Lindberg brillen zijn elegant, comfortabel en functioneel. Dat geldt voor zowel de dames als de heren brillen. De ontwerpers van Lindberg voeren het Deense minimalisme tot in de perfectie door. Elke keer weten ze weer te verbazen met verrassende nieuwe monturen, in de zeer herkenbare Lindberg-stijl. Lindberg staat voor exclusiviteit én vakmanschap. Geen product ter wereld won zoveel internationale designprijzen. Wil je meer weten onze Lindberg brillen en de collectie 2021? Bezoek dan één van onze winkels in Nijkerk of Amersfoort. 

Een compleet nieuw brillenconcept

Een compleet nieuw brillenconcept

Het brillenmerk Lindberg is bedacht door de Deense optometrist Poul-Jørn Lindberg. Hij was niet blij toen hij begin jaren ‘80 zelf een bril moest gaan dragen. Brillen vond hij zwaar, stug en oncomfortabel. Samen met architect Hans Dising ontwikkelde hij een compleet nieuw brillenconcept. Een titanium bril. Licht, flexibel en toch heel sterk!

Inmiddels zijn de Lindberg brillen een begrip geworden. Ook bij Optiek Verkerk. Dat merken wij aan onze klanten die eenmaal voor Lindberg hebben gekozen, voor altijd het handwerk en de verfijnde monturen blijven waarderen. 

Dat is Lindberg

Elk overbodige detail wordt weggelaten

Dat is Lindberg

Elk overbodige detail wordt weggelaten

Lindberg designs zijn voorzien van materialen met een verantwoorde herkomst, speciaal geselecteerd voor tijdloze elegantie, uitzonderlijk sterk. Deze exclusieve materialen omvatten titanium, acetaat, goud, daarnaast zijn bepaalde Lindberg modellen ook te verkrijgen in hoorn.

De ontwerpers laten elk overbodige detail weg. Dat betekent: geen schroefjes, nageltjes of lasnaden. Elke Lindberg-bril wordt ontworpen en met de hand gemaakt in het eigen atelier in Denemarken.

Nieuwsgierig naar de collectie Lindberg-monturen?

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App