Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.5

Lindberg monturen

Lindberg monturen

Elegant, comfortabel en functioneel. De ontwerpers van Lindberg voeren het Deense minimalisme tot in de perfectie door. Elke keer weten ze weer te verbazen met verrassende nieuwe modellen, in de zeer herkenbare Lindberg-stijl. Lindberg staat voor exclusiviteit én vakmanschap. Geen product ter wereld won zoveel internationale designprijzen.

Een compleet nieuw brillenconcept

Een compleet nieuw brillenconcept

Het brillenmerk Lindberg is bedacht door de Deense optometrist Poul-Jørn Lindberg. Hij was niet blij toen hij begin jaren ‘80 zelf een bril moest gaan dragen. Brillen vond hij zwaar, stug en oncomfortabel. Samen met architect Hans Dising ontwikkelde hij een compleet nieuw brillenconcept.

Elk overbodige detail wordt weggelaten

Elk overbodige detail wordt weggelaten

Lindberg designs zijn voorzien van materialen met een verantwoorde herkomst, speciaal geselecteerd voor tijdloze elegantie, uitzonderlijk sterk. Deze exclusieve materialen omvatten titanium, acetaat, goud, platinum en diamanten - en bepaalde Lindberg modellen zijn ook te verkrijgen in natuurlijk hoorn.

De ontwerpers laten elk overbodige detail weg. Dat betekent: geen schroefjes, nageltjes of lasladen. Elke Lindberg-bril wordt ontworpen en met de hand gemaakt in het eigen atelier in Denemarken.

Nieuwsgierig naar de collectie Lindberg-monturen?

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

 

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App