Multifocale bril voor haarscherp zicht van dichtbij tot veraf

Verkerk Multifocaal

Zie je minder scherp op je mobiel? Wordt het lezen lastiger? Of het computerwerk? Dan komt een leesbril misschien in zicht. Maar draag je ook al een bril voor veraf? Dan is Verkerk Multifocaal dé oplossing. Met onze multifocale (of: varifocale) bril zie je op alle afstanden weer comfortabel scherp.

Scherp zicht met vloeiende overgangen

Bij een multifocale bril loopt het gedeelte voor veraf kijken geleidelijk over naar het leesgedeelte. Er zijn nogal wat multifocale glazen op de markt. Goedkopere glazen kunnen vertekenen of onscherp zijn. Bovendien is bij goedkopere varifocale glazen het leesgedeelte kleiner. Ook zijn er grote verschillen in de kraswerendheid en de ontspiegeling van de coating. Wees gerust, bij Optiek Verkerk doe je geen enkele concessies aan de kwaliteit van de glazen en aan het kijkcomfort.

Multifocale bril op maat voor jouw ogen

We maken de multifocale bril heel secuur op maat voor jouw ogen. Onze glazen hebben drie scherptegebieden van veraf naar dichtbij. Ze volgen de oogbeweging en corrigeren daardoor het hele gezichtsveld. Je geniet van scherp zicht met vloeiende overgangen. Wát een kijkcomfort!

De basis van onze multifocale glazen: een goede ooganalyse

Kies je voor Optiek Verkerk? Dan krijg je bij ons de meest uitgebreide ooganalyse. Want dat is dé basis voor het goed aanmeten van jouw multifocale bril. Dus wil je weer haarscherp zien van dichtbij tot veraf? Kies dan voor Verkerk Multifocaal. Met 100% tevredenheidsgarantie.

Méér weten en méér zien? Stap dan even bij ons binnen

Wil je weer scherp zien, van dichtbij tot veraf? Kies voor Verkerk Multifocaal. Je bent van harte welkom voor een objectie en vrijblijvend advies over de beste multifocale bril.