Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7
Bestel gemakkelijk jouw vertrouwde producten

verkerk webshop

Jouw essentiële items, gewoon thuisbezorgd

Bestel je lenzenvloeistof en benodigheden gemakkelijk in onze webshop.  Vanaf 75,- euro bezorgen wij dit gratis bij je thuis! Mocht je een voordeelabonnement hebben, vul dan bij het afrekenen je code in en je ziet direct je vertrouwde voordeel. 

Meer info over het voordeel abonnement

Winkelwagen

Product
 
Aantal
Prijs
 
 
Verzendkosten
6.95
 
 
Totaalprijs
Inclusief BTW
6.95

Voordeelabonnement

Vul hieronder - indien u deze heeft - de voordeelabonnement-code in, en druk op 'invoeren'

Invoeren

Bestelgegevens

 

Betaalgegevens

 

Bestellen

onze innovaties

Omdat we zien dat het vaak zoveel beter kan

Verkerk multifocaal

SCHERP ZIEN OP ALLE AFSTANDEN

Lijkt het weleens of de letters van een boek of krant steeds waziger worden? En het display van de mobiele telefoon of de iPad minder scherp? Dan komt misschien een leesbril in zicht. Maar wat nu als je al een bril draagt, voor veraf? Dan is Verkerk Multifocaal dé oplossing. Met deze multifocale glazen zie je op alle afstanden weer comfortabel scherp. We maken de glazen op maat voor je ogen.

Verkerk smart

voor jonge schermgebruikers

Zelfs wanneer mensen zich ontspannen tijdens het kijken op een beeldscherm of display moeten de ogen zich toch steeds inspannen. Verkerk Smart zorgt voor vermindering van de oogvermoeidheid, zelfs bij langdurig gebruik van een smartphone en biedt verbetering bij het lezen van kleine tekens digitaal of vanaf papier.

Verkerk Grip op je zicht

Verkerk Grip op je zicht aanmeetplan

Bijziendheid (myopie) neemt steeds meer toe in Nederland. Dat komt deels door onze veranderde leefstijl. Kinderen spelen minder vaak buiten en zitten meer achter een beeldscherm. De verwachting is dat in 2050 de helft van de wereldbevolking bijziend is. Hoge bijziendheid vergroot de kans op slechtziendheid. Hoe houd je toch grip op je zicht? Met het Verkerk Grip-op-je-zicht-aanmeetplan voor kinderen en jongeren van circa 8 tot 16 jaar.

Zo is verkerk

Warm

We nemen alle tijd
voor je en gaan
samen voor een oplossing
die bij jou past

Modieus

We volgen de trends op de
voet en struinen de wereld af
naar de nieuwste monturen

Vernieuwend

Door goed te luisteren naar
jou als klant bedenken we
steeds betere oplossingen

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App