Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Verkerk Daglenzen

Verkerk Daglenzen

Draag je vrijwel altijd een bril, maar vind je contactlenzen soms ook handig? Dan zijn Verkerk Daglenzen een slimme oplossing. Je draagt een daglens één dag. Daarna gooi je ze weg. Handig! eén beperking: daglenzen zijn geen maatwerklenzen.

Tijdens het sporten of op vakantie

Tijdens het sporten of op vakantie

Veel van onze klanten kiezen voor daglenzen vanwege het gemak. Geen gedoe met schoonmaken. Je gooit ze gewoon weg (niet in het toilet!). En dat is bijvoorbeeld heel handig als je op vakantie bent. Of bij het sporten. Sommige mensen dragen altijd daglenzen. Dat kan, maar besef wel dat we deze lenzen niet op maat voor je maken. De sterkte klopt natuurlijk wel. Je doet dus concessies aan de kwaliteit van het zicht. Daarom adviseren we om daglenzen af en toe te gebruiken.

Kies ook voor het gemak van Verkerk Daglenzen

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App