Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Gloryfy

Unbreakable Eyewear

Nieuw bij Verkerk! Gloryfy Unbreakable Eyeware. Gemaakt in Oostenrijk. Ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in het Zillertal / Tirol. De perfecte bril voor iedere activiteit. Met de perfecte lens voor ieder weertype. Op elk gewenste sterkte. En wat dacht je van de looks? De unbreakable-sportbrillen bieden voor elke levensstijl het juiste zicht, in combinatie met baanbrekend design!  

Bezoek onze winkel

Rechtstreeks uit de Tiroler Alpen. Nu verkrijgbaar in Nijkerk en Amersfoort.

Benieuwd naar de collectie sportbrillen van Gloryfy?

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

Gloryfy Unbreakable

  • Onbreekbare sportbrillen
  • Lichtgewicht materiaal
  • Hoogste optische kwaliteit
  • 100% UVA/UVB bescherming
  • Op sterkte leverbaar (ook multifocaal)

Gloryfy Unbreakable

De sport- /zonnebrillen van Gloryfy zijn gemaakt van de gepatenteerde speciale kunststof NBFX™ en bieden een enorme keuze aan kleuren en monturen. Het meest bijzondere aan deze brillen? Ze breken niet. Ook na extreme vervorming gaat de bril altijd terug naar de uitgangspositie. Hierdoor zijn ze dus perfect voor sport en andere outdoor activiteiten. 

Veel internationale actiesportsterren en extreemsporters zweren al jaren bij de innovatieve brillen van gloryfy. Nu jij nog!

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App