Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Götti eyewear

Götti eyewear

Subtiel, tijdloos en toch heel modern. Dat kenmerkt de brilmonturen van het Zwitserse merk Götti. Het motto: ‘beauty of simplicity’. Götti maakt zowel hoornen brillen als kunststof en titanium monturen. De monturen worden verkocht in speciaal geselecteerde winkels, waaronder dus Verkerk Optiek in Nijkerk en Amersfoort. En daar zijn we best trots op.

Een perfecte afwerking

Een perfecte afwerking

Het productieproces combineert de laatste hightech-machines met handgemaakte gereedschappen. De monturen hebben een perfecte afwerking, volgens Zwitserse precisie. Elk scharniertje wordt weggewerkt. Götti benadrukt de persoonlijkheid van de brildrager. Daarom staat het logo niet groot op het montuur, maar wordt het subtiel daarop geëtst. Götti won al twee keer een design-award.

Anno 1994

In 1994 begon Sven Götti en Felix Morena met het maken en verkopen van Götti-monturen in hun eigen winkel in Luzern in Zwitsersland. De monturen worden ontworpen in Zwitserland en gemaakt in Japan en Duitsland. Inmiddels worden de brillen wereldwijd verkocht.

 

Nieuwsgierig naar de collectie Götti-monturen?

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App