Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Opticien in Nijkerk

Opticien in Nijkerk

Goed kunnen zien is belangrijk. Maar het is niet vanzelfsprekend. Ervaar je problemen met scherp en goed zien, dichtbij of veraf? Welkom in onze optiek aan Plein 3 in Nijkerk. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Onze gepassioneerde vakmensen helpen je graag. Samen vinden we de best passende oplossing. En daarin gaan we vér.

Maatwerk voor je ogen

Maatwerk voor je ogen

Als je het beste wilt voor je ogen, is Optiek Verkerk in Nijkerk hét adres. Want of je nu kiest voor een bril of voor contactlenzen, wij gaan voor maatwerk. We maken jouw brillenglas of contactlens op maat maken voor je ogen. Je bent dus verzekerd van het scherpste zicht en optimaal kijkcomfort. We voeren een nauwkeurige oogmeting uit en adviseren over de beste passende contactlenzen of brillenglazen. En natuurlijk kun je rekenen op modisch advies.

Een innovatieve opticien

Optiek Verkerk is een innovatieve opticien die voortdurend zoekt naar nieuwe oplossingen. Goede voorbeelden daarvan zijn Verkerk Multifocaal, Verkerk Smart en Verkerk Computer Plus®. Onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet. Ze volgen regelmatig een training en worden bijgepraat op beurzen en congressen. We lopen dus altijd voorop in de ontwikkelingen.

De meest zorgvuldige en uitgebreide oogtest

Scherp zien begint bij een zorgvuldige oogtest. We testen je oog op alle mogelijke manieren. Daarin gaan we veel verder dan anderen. Een voorbeeld: we maken ook een foto van je hoornvlies. Kies je voor een bril? Dan meten we ook de afstand van elk oog tot het glas. Op basis van al deze informatie ontwerpen we jouw bril of contactlens. Scherper en comfortabeler kun je niet kijken. Onze oogtest is gratis en volledig vrijblijvend.

Meer over oogtest

Ontdek ons unieke selectie brilmonturen

In onze optiek vind je een unieke selectie brilmonturen, van merken zoals Theo, Lindberg, Andy Wolf, en Calvin Klein. We selecteren deze onderscheidende monturen zorgvuldig voor je.

Meer over monturen

Al 50 jaar specialist in scherp en comfortabel zien

Optiek Verkerk is al vijftig jaar specialist in scherp en comfortabel zien. Mensen uit Nijkerk en wijde omtrek bezoeken onze sfeervol ingerichte optiek. We nemen de tijd en luisteren goed naar je. En we adviseren je over de mogelijkheden. En zoals gezegd: daarin gaan we vérder. Kom dus gerust langs.

 

Welkom in onze optiek in Nijkerk

In Nijkerk vind je Optiek Verkerk in het hartje van de stad, prominent op het Plein. Rondom is volop parkeergelegenheid.

Plein 3, Nijkerk 
(Prominent op het plein)
033 245 3812
nijkerk@optiekverkerk.nl
 

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App