4.5

De bril voor buitenactiviteiten

Verkerk Outdoor

Houd je van outdooractiviteiten? En draag je dan liefst een bril? Kies voor Verkerk Outdoor. Dat is een robuuste bril voor buitenactiviteiten waarbij een gewone bril niet heel praktisch is. De meekleurende UV-bestendige glazen beschermen je ogen tegen het felle daglicht. Je kunt van alles mee. Zoals tennissen, fietsen en hardlopen. Ook kopen mensen een Verkerk Outdoor omdat ze buiten klussen en zich niet druk willen maken over hun dagelijkse bril. Of neem ‘m als reservebril.

Lichtgewicht en robuust

• Lichtgewicht
  • Robuust
  • Meekleurende glazen

Lichtgewicht en robuust

Een Verkerk Outdoor-bril is gemaakt van een licht en robuust kunststofmateriaal. Ook heeft deze bril stevige scharnieren en een prettig licht draagcomfort. De glazen zijn gemaakt van een vrijwel onbreekbaar glas; wel zo veilig bij een eventuele valpartij.

Meekleurende glazen

De Verkerk Outdoor is er met zowel enkelvoudige glazen als multifocale glazen. Het fijne aan de outdoor bril is dat deze meekleurt met de hoeveelheid licht. Dat is ideaal wanneer je buiten sport of aan het werk bent. Je bent dan continu verzekerd van optimale bescherming voor je ogen. En je hoeft dus niet steeds te wisselen tussen je bril en een zonnebril.

Nieuwsgierig? Kom langs bij Optiek Verkerk

Nieuwsgierig naar onze Verkerk Outdoor? Kom langs in onze winkel in Nijkerk of Amersfoort en ontdek de mogelijkheden.