4.5

Theo monturen

Theo brillen

Theo brillen zijn fris, eigenzinnig en met een tikkeltje humor. De monturen van Theo zijn de ietwat ondeugende ontwerpen van iemand met een bijzondere levenslust. Je mag ermee gezien worden! Vrolijk hip en kleurrijk. Wie wil dat nou niet?

Wij hebben een bijzonder grote collectie voor zowel dames als heren. Maak kennis met Theo Eyewear bij Optiek Verkerk. Elke dag zijn er gepassioneerde vakmensen bij ons in de winkel aanwezig die je graag helpen met een perfectie oogmeting en het geven van modisch advies.

Monturen die opvallen

Eigenwijs, maar niet extreem

Monturen die opvallen

Eigenwijs, maar niet extreem

Oorspronkelijk vielen de monturen vooral in de smaak bij de avant-garde. Inmiddels zijn ze in trek bij een breed publiek. De kleurrijke Theo brillen zijn voor dames en heren die zich onderscheiden van de massa en op een eigenzinnige en excentrieke manier opvallen.

Want hoewel Theo een eigenwijs merk is met a-commerciële ontwerpen, zijn de creaties niet extreem. Ook fijn: een bril van Theo blijft vrij lang actueel. Want het merk is modieus, maar onttrekt zich aan kortstondige modegrillen.

Vrolijk maar sterk

Hoogwaardige materialen

Vrolijk maar sterk

Hoogwaardige materialen

Theo staat niet alleen voor vrolijk en excentriek, maar ook voor gebruik van hoogwaardige materialen.

Je kunt rekenen op kwaliteit en een bril die tegen een stootje kan. Deze vrolijke lichtgewicht brillen rusten heerlijk op de neus. Zelf ervaren? Laat je inspireren in een van onze winkels.

Theo brillen

Anno 1989

Theo is het bedrijf van het ontwerpersduo Wim Somers en Patrick Hoet. In 1989 namen ze deel aan de Parijse modeshow Silmo. Ze verrasten het internationale publiek er met een bijzondere collectie Theo-monturen. Sindsdien groeide Theo (een anagram van Hoet) uit tot een begrip.

In Nederland zijn wij één van bekendste verkooppunten voor de regio Nijkerk en Amersfoort.

Nieuwsgierig naar de collectie Theo-monturen?