Theo monturen

Fris, eigenzinnig en met een tikkeltje humor. De monturen van Theo zijn de ietwat ondeugende ontwerpen van iemand met een bijzondere levenslust.

Eigenwijs, maar niet extreem

Oorspronkelijk vielen de monturen vooral in de smaak bij de avant-garde. Inmiddels zijn ze in trek bij een breed publiek. Dat is niet zo gek. Want hoewel Theo een eigenwijs merk is met a-commerciƫle ontwerpen, zijn de creaties niet extreem. Ook fijn: een bril van Theo blijft vrij lang actueel. Want het merk is modieus, maar onttrekt zich aan kortstondige modegrillen.

Anno 1989

Theo is het bedrijf van het ontwerpersduo Wim Somers en Patrick Koet. In 1989 namen ze deel aan de Parijse modeshow Silmo. Ze verrasten het internationale publiek er met een bijzondere collectie Theo-monturen. Sindsdien groeide Theo (een anagram van Hoet) uit tot een begrip.

Nieuwsgierig naar de collectie Theo-monturen?