Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Uniek bij verkerk

Twee inspirerende winkels

Ben je op de Kamp in Amersfoort of op Het Plein in Nijkerk en je ziet de winkel van Optiek Verkerk, dan heb je het meteen door. Dit is een bijzondere optiekzaak. Niet alleen door de grootte en de uitstraling maar absoluut ook door het assortiment en de mensen die er werken.

Uniek bij verkerk

altijd een deskundige in de winkel

Elke dag zijn er gepassioneerde vakmensen aanwezig die het geweldig vinden om je te helpen.
Of het nu gaat om een modisch advies of de perfecte oogmeting. In beide winkels kun je terecht bij onze specialisten.

Uniek bij verkerk

Vernieuwend

Onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet en worden regelmatig getraind en bijgepraat op beurzen en congressen. Zodoende loopt Optiek Verkerk voorop bij het aanmeten van de nieuwste kijkoplossingen.

uniek bij verkerk

Dichtbij parkeren

In Amersfoort gevestigd op De Kamp, Gemakkelijk bereikbaar en de mogelijkheid om in de buurt bijvoorbeeld de Flint garage, (Walikerstraat 14), of op de van Randwijcklaan te parkeren. Bovendien is er een eigen parkeergarage achter de zaak. adres van deze garage is Pothstraat 69.
Wanneer u in de Flint garage parkeert betaald Optiek Verkerk het eerste uur.

In Nijkerk vind je Optiek Verkerk in het hartje van de stad, prominent op het Plein, met rondom volop gelegenheid om te parkeren. Bijvoorbeeld in de Bonte Koe garage het adres hiervan is Vrijheidslaan 29.

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App