Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Computerbril Verkerk Plus®

Computerbril Verkerk Plus®

Heb je een slechte werkhouding achter de pc? De verkeerde brilsterkte? Of gebruik je een multifocale bril bij het computerwerk? Vroeg of laat krijg je problemen met het zicht. En met je fysieke gezondheid. Speciaal voor computergebruik en leeswerk ontwikkelde Optiek Verkerk de Verkerk Computer Plus®. Voor een perfect zicht op je beeldscherm, leeswerk en nog iets verder.

Verstoring van de balans

Verstoring van de balans

Het menselijk lichaam heeft van nature een bepaalde basishouding waarin de meeste ledematen de minste belasting ondervinden. Bij een zithouding hangt dit af van de zwaartekracht. Het is belangrijk dat nek en wervelkolom zoveel mogelijk in een rechte lijn onder elkaar staan. Want dan kan jouw lichaam het gewicht van je hoofd goed opvangen. Is die balans verstoord? Dan krijg je vroeg of laat fysieke klachten.

Voorkom vermoeidheid en ander ongemak

De Verkerk Computer Plus® voorkomt oogvermoeidheid en andere fysieke ongemakken. Met Verkerk Computer Plus® hoef je geen compenserende hoofdbewegingen meer te maken. Dat zorgt voor een ideale, ontspannen houding. Zoals aanbevolen door fysiotherapeuten.

Ideaal voor thuis en op je werk
Verkerk Computer Plus® is het ideale glastype voor beeldschermgebruik. Op het werk én thuis. En niet alleen achter de pc, maar bijvoorbeeld ook bij het musiceren en bij het ontspannen lezen van een boek of de krant.

Kies voor de computerbril Verkerk Computer Plus®

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App