Yellows Plus – Japanse brillen

De monturen van het Japanse brillenmerk Yellows Plus kenmerken zich door eenvoud en pure vormen. Die geven het merk een krachtig design. De lichte monturen bieden een uitmuntend draagcomfort, zonder concessies te doen aan de herkenbare Japanse kwaliteit.

Handgemaakt van titanium

Elk montuur van Yellows Plus wordt gemaakt van puur titanium. En elk ontwerp komt van de hand van oprichter en ontwerper Toshiaki Yamagishi. De collectie is verfijnd en herkenbaar. De monturen worden uitsluitend met de hand gemaakt, met de beste materialen: het frame, de neuspads en de klinknagels zijn van titanium.

Streven naar perfectie

Yellows Plus vindt haar oorsprong in Sabae, een stad in de Fukui-prefectuur. In dit gebied vind je de meest uiteenlopende traditionele ambachten, die erkend en geliefd zijn over de hele wereld. De omgeving staat ook bekend om haar strenge en lange winters. Dit Japanse erfgoed is de bakermat van bijzonder vakmanschap en extreem streven naar perfectie.

Nieuwsgierig naar de Japanse brillencollectie Yellow Plus?