Maak een
afspraakX - Scherm sluiten

Online agenda

Wanneer u een bestaande klant bent, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres. Uw wachtwoord is uw geboortedatum (voorbeeld: 26121936). Als uw e-mailadres nog niet bekend is bij ons, dan kunt u zich als nieuwe klant registreren. Nieuwe klanten kunnen ook een afspraak maken. Wanneer u zich registreert, ontvangt u direct uw inloggegevens waarmee u een afspraak kunt inplannen.

Amersfoort Nijkerk

4.7

Yellows Plus – Japanse brillen

Yellows Plus brillen

De monturen van het Japanse brillenmerk Yellows Plus kenmerken zich door eenvoud en pure vormen. Die geven het merk een krachtig design. De lichte monturen bieden een uitmuntend draagcomfort, zonder concessies te doen aan de herkenbare Japanse kwaliteit en mogen daarom echte designstukken worden genoemd.

Heb jij onze Yellows Plus brillen al bekeken? Ervaar onze collectie in een van onze winkels in Nijkerk of Amersfoort.

Handgemaakt van titanium

Handgemaakt van titanium

Het materiaalgebruik is een belangrijke pijler bij het Japanse merk!

Elk montuur van Yellows Plus wordt gemaakt van puur titanium. Titianium is een zeer licht materiaal en draagt daarom bij aan een optimaal draagcomfort. Elk ontwerp komt van de hand van oprichter en ontwerper Toshiaki Yamagishi. De collectie is verfijnd en herkenbaar. De monturen worden uitsluitend met de hand gemaakt, met de beste materialen: het frame, de neuspads en de klinknagels zijn van titanium. 

Streven naar perfectie

Yellows Plus vindt haar oorsprong in Sabae, een stad in de Fukui-prefectuur. In dit gebied vind je de meest uiteenlopende traditionele ambachten, die erkend en geliefd zijn over de hele wereld. De omgeving staat ook bekend om haar strenge en lange winters. Dit Japanse erfgoed is de bakermat van bijzonder vakmanschap en extreem streven naar perfectie.

 

Nieuwsgierig naar de Japanse brillencollectie Yellow Plus?

Kom kijken in Nijkerk of Amersfoort

Design: Inzpire | Webdevelopment: Haagen Web & App